Mbreti luan
Mbreti luan

Mbreti luan

Animacion aksion aventurë, Shtetet e Bashkuara, 2019. Director: Jon Favreau; Starring: Donald Glover, Beyonce, Seth Rogen. Simba, një princ i ri luanësh, arratiset nga mbretëria e tij pas vrasjes së babait të tij, Mufasa. Vite më vonë, një takim i rastësishëm me Nalan, një luaneshë, bën që ai të kthehet dhe të marrë atë që është me të drejtë