Me Bledin
Me Bledin

Me Bledin

Emision, Shqipëri, Një program unik ku personazhet më të njohur e domethënës të fushave të ndryshme nga Shqipëria dhe Kosova rrëfejnë jetën e tyre që nga vegjëlia e deri në ditët e sotme. Në një bisedë krejt miqësore me moderatorin Bledi Strakosha, personazhet rrëfehen lirshëm për ndjesitë e tyre, marrëdhëniet me familjarët, kolegët, miqtë