ME DUART E VOGLA
ME DUART E VOGLA

ME DUART E VOGLA

RTSH, 2017. Skenari: Teuta Dhimarko. Regjia: Besian Kozma dhe Redi Mazi. Emision edukativ ku xhaxhi piktori, moderatori Edlir Kasoruho, u mëson fëmijëve se si të pikturojnë e të krijojnë objekte të ndryshme në kushtet e shtëpisë.