Me ëngjët në krah
Me ëngjët në krah

Me ëngjët në krah

Dokumentar i huaj/Social /Investigativ, Në Shtetet e Bashkuara quhen informatorë, ata që japin alarmin dhe shpesh marrin rolin e engjëjve paralajmërues. Këta punonjës nuk hezitojnë të zbulojnë të vërtetat komprometuese dhe rrezikun e humbjes së gjithçkaje. Ky dokumentar na sjell disa nga historitë e tyre ku ndonjëherë kanë bërë historinë