MË I MIRI NË VEND
MË I MIRI NË VEND

MË I MIRI NË VEND

RTSH, arkiv. Regjia: Besian Kozma. Autore dhe moderatore: Iva Mera. Emision televiziv me një format unik ku promovohen profesione te ndryshme të cilat shpeshherë kalojnë pa u vlerësuar.