Me Karlin
Me Karlin

Me Karlin

ses. 2, ep. 9, Komedi, Familjar, Romancë, Jeta e Karlit ka gjithçka që i duhet një adoleshenteje, ka një vëlla të madh Spenserin me të cilin kalon një kohë të paparë. Ka një komshi, Madli i cili vdes për të. Gjithashtu është dhe Semi, shoqja e saj e ngushtë me të cilën drejtojnë shfaqjen e tyre në web, ku të gjithë mund të bëjnë gjëra nga më të çuditshmet