Me shqiptarët në Turqi
Me shqiptarët në Turqi

Me shqiptarët në Turqi

Dokumentar, Reportazh për bashkëatdhetarët tanë që jetojnë e punojnë në Turqi. Veprimtaritë e tyre kulturore për të mbajtur gjallë kulturën dhe traditën e vendit. Realizimi nga Mimoza Elezi