MËNGJESE TË REJA
MËNGJESE TË REJA

MËNGJESE TË REJA

Dramë, luftë, 1980. Director: Muharrem Fejzo; Starring: Marta Burda, Kastriot Çaushi, Jetmira Dusha, Leonidha Heba, Tinka Kurti. Ditët e para pas çlirimit… Agroni dhe Nora dy të rinj partizanë ngarkohen me detyra të rëndësishme në një qytet bregdetar. Së shpejti do të martohen por Nora vuan nga glaukoma. Por, mjeku që e kuron nuk e ndihmon të kalojë sëmundjen sepse Nora është përfaqësuese e pushtetit popullor.