Mes ëndërrës dhe realitetit, Ali amataj
Mes ëndërrës dhe realitetit, Ali amataj

Mes ëndërrës dhe realitetit, Ali amataj

Dokumentar, Historia e mundësit Ali Hamataj vjen nëpërmjet një udhëtimi shpirtëror, mbi vendlindjen, pasionin, fitoret dhe jetën e tij në Angli. Idea dhe realizimi: Ilir Buçpapaj