MES LIBRIT DHE ARTIT
MES LIBRIT DHE ARTIT

MES LIBRIT DHE ARTIT

Rtsh, 2020. Idea dhe skenari: Tomë Therçaj. Telereportazh mbi krijimtarinë letrare dhe karrierën e shkrimtarit Artur Spanjolli, fitues i çmimit të parë"I giovani incontrano l'Europa "nga Rai 3 në vitin 1992 dhe cmimit e dytë në konkursin"Popoli in Cammino "për librin e tij"Kronika e një jete në heshtje".