Mes Shqiptarizmit-Një skenë simbol i festës
Mes Shqiptarizmit-Një skenë simbol i festës

Mes Shqiptarizmit-Një skenë simbol i festës

Dokumentar, Pas 6 vitesh veprimtarie nga Zvicra në SHBA, Ansambli"Trojet "i Winterthur vjen në ditën e pavarsisë së Kosovës si një ansambël profesionist që ruan dhe zhvillon artin popullor. Skenari dhe regjia nga Engjëll Ndocaj. 2020