Mësimi i spanjishtes për fillestarët
Mësimi i spanjishtes për fillestarët

Mësimi i spanjishtes për fillestarët

ep. 48, 49, Gjuhë e huaj/Spanjisht, Mësimi i Spanjishtes për fillestarët me anë të dialogjeve të thjeshta. Të mësojmë bazat e spanjishtes, me anë të dialogjeve të thjeshta dhe ushtrimeve gramatikore