MËSONJËTORJA
MËSONJËTORJA

MËSONJËTORJA

Dramë, histori, 1979. Director: Muharrem Fejzo; Starring: Roza Anagnosti, Guljelm Radoja, Robert Ndrenika, Ardian Cerga, Petrika Riza. Dafina, një grua e re e shkolluar kthehet në qytet për të hapur shkollën e parë për vajza. Ajo ndeshet me pengesat dhe intrigat e thurura nga kreu i Sanxhakut, i cili përpiqet me çdo mënyrë për ta nxjerrë Dafinën nga qyteti.