Migjeni, ky uragan
Migjeni, ky uragan

Migjeni, ky uragan

Dokumentar, Shqipëri, Dokumentari mbështetet mbi dëshmi autentike, në rrëfimet e personave që kanë pasur kontakte me shkrimtarin e madh por gjithashtu pasqyron jetën, veprën dhe virtytet njerëzore që ka pasur si shkrimtar dhe mësues. Skenari dhe realizimi: Tefta Radi