Mihallaq Andrea
Mihallaq Andrea

Mihallaq Andrea

Koncert, Koncert recital nga këngëtari Mihallaq Andrea, i cilësuar si këngëtari i dashurisë dhe si ikona e serenatës korçare. Mihallaq Andrea ka një karrierë të pasur muzikore si kantautor. Mihallaq Andrea është dekoruar me titullin"Personalitet i shquar i Qarkut të Korçës".2008