MIKROFON-JOHN BUTLER TRIO-LIVE AT SYDNEY OPERA HOUSE
MIKROFON-JOHN BUTLER TRIO-LIVE AT SYDNEY OPERA HOUSE

MIKROFON-JOHN BUTLER TRIO-LIVE AT SYDNEY OPERA HOUSE

The John Butler Trio, grupi australian rock i udhëhequr nga kitaristi dhe vokalisti John Butler, një muzikant fitues i çmimeve APRA dhe ARIA u formua në Fremantle në 1998 me Jason McGann në bateri dhe Gavin Shoesmith në bas. Grupi ka publikuar disa këngë dhe albume si Sunrise Over Sea, Grand National. Home etj. The John Butler Trio në një koncert si kurrë me parë, live në Sydney Opera House