MIKROFON-KONCERT - TINA KAROL
MIKROFON-KONCERT - TINA KAROL

MIKROFON-KONCERT - TINA KAROL

Tina Karol është këngëtare, aktore dhe prezantuese e televizionit ukrainas. Ajo përfaqësoi Ukrainën në Eurovision Song Contest 2006 duke zënë vendin e shtatë. Këngët që ajo këndon janë kryesisht të rrymave pop, soul dhe RB. Që nga viti 2006 e deri më tash, ajo ka publikuar 6 albume dhe shumë këngë të veçuara. Këngët e saj kthehen menjëherë në hite. Koncert live me disa nga këngët e saj në vite