MIKROFON-KONCERT-AURELA GAÇE
MIKROFON-KONCERT-AURELA GAÇE

MIKROFON-KONCERT-AURELA GAÇE

Këngëtarja e spikatur për vokalin dhe temperamentin e saj artistik Aurela Gaçe, vjen pranë publikut dhe admiruesve të saj me një koncert recital organizuar në vitin 1998. Këngët më të bukura të karrierës së saj fillestare artistike por dhe këngë të fondit të artë të muzikës shqiptare në këtë koncert të paharruar për adhuruesit e kësaj këngëtare të talentuar