MIKROFON-KONCERT-LADY GAGA
MIKROFON-KONCERT-LADY GAGA

MIKROFON-KONCERT-LADY GAGA

Lady Gaga e filloi karierrën muzikore në vitin 2005, por e njohur për publikun u bë në vitin 2008 me këngën"Poker Face "dhe publikimi i albumit të saj"Radio Ga Ga "do ta bënte të famshme në të gjithë botën. Lady Gaga është këngëtarja amerikane, e cila solli veçanti dhe spektakël në koncertet e saj recitale. Këngët dhe veshjet skenike janë një prej elementeve që spikasin në këto koncerte