MIKROFON-KONCERT RECITAL-BUJAR CICI
MIKROFON-KONCERT RECITAL-BUJAR CICI

MIKROFON-KONCERT RECITAL-BUJAR CICI

Bujar Cici është një këngëtar i njohur dhe muzika ku identifikohet më shumë është ajo popullore e Shqipërisë së mesme. Fillimet e tij në rrugën e artit, i përkasin viteve 1985-1986. Performancat e tij të para nisën në gëzime familjare dhe shoqërore, më pas vjen angazhimi i tij në Ansamblin Tirana, ku merr pjesë në evenimente të ndryshme muzikore. Koncert recital. Prodhim RTSH, viti 2017