MIKROFON-KONCERT-STING
MIKROFON-KONCERT-STING

MIKROFON-KONCERT-STING

Këngëtari britanik, Sting, vjen në koncertin recital shfaqur në Berlin, me disa nga këngët e tij më të mira ndër vite. E nisi karrierën muzikore në vitet 1977-1984 me grupin"The Police "dhe prej vitit 1985 vazhdoi i vetëm. Ka fituar 17 çmime Grammy Awards dhe shumë çmime të tjera. Ka shitur mbi 100 milion kopje disqesh në mbarë botën me 5 albumet e publikuara me"The Police "dhe 12 albumet solo