MIKROFON-KONCERT-TRIJNTJE OOSTERHUIS
MIKROFON-KONCERT-TRIJNTJE OOSTERHUIS

MIKROFON-KONCERT-TRIJNTJE OOSTERHUIS

Bashkëpunimi i Trijntje Oosterhuis me legjendën amerikane Burt Bacharach dhe Orkestrën Metropol, sjell një koncert kushtuar muzikës që formoi bazën e karrierës së disa yjeve botërorë në vitet 1960. Si një nga këngëtaret më të mira në Hollandë, Trijntje sjell këtë repertor pikant dhe të përjetshëm që shquhet për intervalet e vështira, tek një gjeneratë krejt e re dëgjuesish