MIKROFON-KONCERT-TROPICO BAND
MIKROFON-KONCERT-TROPICO BAND

MIKROFON-KONCERT-TROPICO BAND

Tropico band është një grup serb që u themelua në Leskovac në 2002. Në fillim të vitit 2003, Tropico regjistroi këngën e parë"Give Me Give". Albumi i tyre i parë titullohet"One Al'Worth It"dhe albume të tjera më tej. Kënga"Forever Yours"qëndron si më e preferuara e publikut. Më shumë se 10, 000 njerëz shijuan hitet më të mëdha të Tropico dhe kjo çoi në ëndrrën e tyre më të madhe-Arena e Beogradit