MIKROFON-PET SHOP BOYS-ELECTRIC TOUR
MIKROFON-PET SHOP BOYS-ELECTRIC TOUR

MIKROFON-PET SHOP BOYS-ELECTRIC TOUR

Pet Shop Boys është dyshja e muzikës elektronike dhe popit anglez, e formuar në Londër ne 1981 dhe e përbërë nga Neil Tennant dhe Chris Lowe. Electric Tour është turneu botëror 2013-2015 i tyre në mbështetje të dy albumeve Elysium dhe Electric. Pet Shop Boys kanë shitur më shumë se 50 milion albume dhe u renditën si dyshja më e suksesshme në historinë e muzikës në Mbretërinë e Bashkuar