Mimoza Llastica
Mimoza Llastica

Mimoza Llastica

Fëmijë, 1973. Director: Xhanfize Keko; Starring: Zhaklina Dhimojani, Violeta Manushi, Teuta Doçi, Ema Shteto. Në qendër të filmit është Mimoza një vajzë e vogël, kryeneçe dhe e përkëdhelur, që jeton në mes një kujdesi të tepruar. Mimoza ka gjyshen e vet në dispozicion dhe i dëbon vazhdimisht nga shtëpia shoqet dhe shokët e saj, u prish atyre të gjithë lodrat deri sa mbetet e vetme me kukullën e saj.