Mirëmëngjes-drejtpërdrejt
Mirëmëngjes-drejtpërdrejt

Mirëmëngjes-drejtpërdrejt

Emision, Gjirokaster, 2022. "Mirëmëngjes", Emisioni është argëtues me muzikë nga festivalet ndër vite në RTSH, por nuk mungojnë tema të ndryshme social kulturore me të ftuar në studio dhe telefonata nga qytetarët