Mjeshtrat e prodhimit të birrës
Mjeshtrat e prodhimit të birrës

Mjeshtrat e prodhimit të birrës

Dokumentar i huaj, Dagllas Tirola na tregon për rritjen e popullaritetit të birrës artizanale dhe na prezanton me dy mjeshtra që ndjekin ëndrrën e tyre amerikane