Mokra në festë
Mokra në festë

Mokra në festë

Dokumentar, "Mokra në festë "titullohet reportazhi i cili në qendër ka Mokrën me hiret dhe bukuritë e kësaj zone bashkë me historinë e saj të lashtë. Sot do të zbulojmë Mokrën në një ditë të bukur feste ku nuk mungon kënga e vallja por dhe kulaçi e rakia, mikpritja dhe kostumet tradicionale, gëzimi dhe hareja. Një ftesë për tu njohur me Mokrën dhe mokrarët. 2020