Motoçiklistët flokëgjatë
Motoçiklistët flokëgjatë

Motoçiklistët flokëgjatë

ep. 15, Dokumentar, Motoçiklistët me flokë të gjatë, marrin të gjithë sharmin dhe humorin e tyre në një udhëtim, në të gjithë Britaninë, teksa ndeshen me njerëz brilantë dhe magjepsës, jeta e të cilëve rrethon klubet e vendit