Motra e Titanikut-ritransmetim
Motra e Titanikut-ritransmetim

Motra e Titanikut-ritransmetim

Dokumentar, Në 100-vjetorin e përmbytjes së anijes së famshme Titanik, Kate Humble dhe Andy Torbet, bëjnë një bilanc të përmbytjes së anijes simotër, e cila ishte parashikuar të ishte më e fortë dhe t’i mbijetonte tragjedisë