Moxart, një superyll
Moxart, një superyll

Moxart, një superyll

Dokumentar i huaj/Biografi/Kulturë/Kuriozitete, Moxarti dhe muzika e tij e zhvendosur në kohë, e krahasuar me yjet e sotëm të muzikës. Jeta e artistit gjeni dhe suksesi potencial po të jetonte në ditët e sotme