Mulan
Mulan

Mulan

Aksion, aventurë, dramë, 2020. Director: Niko Caro; Starring: Yifei Liu, Donnie Yen, Li Gong. Një vajzë e re maskohet si një djalosh luftëtar dhe i bashkohet Ushtrisë Perandorake, në mënyrë që të ndalojë futjen me forcë të babait të saj të sëmurë në luftë. Familja e tyre nuk ka një trashëgimtar mashkull, ndaj Mulani detyrohet të kthehet në një të tillë.