Mundje (Kupa Muhamet Malo) -ritransmetim
Mundje (Kupa Muhamet Malo) -ritransmetim

Mundje (Kupa Muhamet Malo) -ritransmetim

Për herë të parë në Shqipëri, zhvillohet Turneu Ndërkombetar i Mundjes, në stilin Greko-Romak dhe të Lirë. Me pjesëmarrjen e sportistëve nga Anglia, Austria, Italia, Malta, Rumania, Maqedonia e Veriut, Bullgaria dhe Kosova. Koment: Gjergj VYSHKA dhe Bashkim Mërtiri