Muzeu i rrallë, Shtjefjen Ivezaj
Muzeu i rrallë, Shtjefjen Ivezaj

Muzeu i rrallë, Shtjefjen Ivezaj

Dokumentar kushtuar koleksionistit Shtjefen Ivezaj. Idea dhe realizimi: Tom Ther├žaj. Viti i prodhimit 2014