MUZIKË DHE MUZIKË
MUZIKË DHE MUZIKË

MUZIKË DHE MUZIKË

Rtsh, arkiv. Moderatore: Blerta Gaçe. Emision dedikuar kompozitorëve dhe këngëtarëve që kanë lënë gjurmë në muzikën e lehtë shqiptare