Nata e Nikaj Mërturit
Nata e Nikaj Mërturit

Nata e Nikaj Mërturit

Koncert, Shqipëri, "Nata e Nikaj Mërturit "titullohet koncerti që bashkon këngëtarë dhe valltarë të zonës së veriut me interpretime origjinale të repertorit nga pasuria kulturore, të trashëguar brez pas brezi. Një spektakël i organizuar nga shoqata Kulturore-Artistike"Nikaj Mërtur"