Nderim për piktorin Skënder Kokobobo
Nderim për piktorin Skënder Kokobobo

Nderim për piktorin Skënder Kokobobo

Piktorët realizuan një ekspozitë që ia kushtuan kolegut të tyre Skënder Kokobobo. Një telereportazh i ideuar dhe realizuar nga Tom Therçaj. 2022