Ndërtimi i Australisë 5
Ndërtimi i Australisë 5

Ndërtimi i Australisë 5

Dokumentar/Historik, Një dokumentar i cili eksploron historinë e fshehur të shtëpive ikonë të Australisë, duke na afruar një histori magjepsëse të vendit. Evolucioni i shtëpive australiane dhe menyra se si ato formësuan jetën dhe kulturat e ditëve të sotme