Ndryshimet e pasluftës 2
Ndryshimet e pasluftës 2

Ndryshimet e pasluftës 2

Dokumentar, Gjithçka ndryshoi përgjithmonë pas Luftës së Parë Botërore. Një dokumentar me dy pjesë që përshkruan si dhe pse ndikoi lufta në jetët e qindra australianëve që luftuan, mbijetuan, triumfuan dhe u përballën me jetën e re të një kombi në kërkim të vetes