Në epokën e Inteligjencës Artificiale
Në epokën e Inteligjencës Artificiale

Në epokën e Inteligjencës Artificiale

Dokumenta të huaj, Frontline heton premtimin dhe rreziqet e inteligjencës artificiale, nga frika për punën dhe privatësinë te rivaliteti midis Sh. B. A dhe Kinës. Dokumentari gjurmon një revolucion të ri industrial që do të riformojë dhe prishë jetën tonë, punët tona dhe botën tonë dhe do të lejojë shfaqjen e shoqërisë së mbikëqyrjes