Ne fillim te veres
Ne fillim te veres

Ne fillim te veres

Film artistik shqiptar, Shqiperi, 1975. Director: Gëzim Erebara; Starring: Aleksandër Prosi, Astrit Çerma, Demir Hyskja. Viti ‘42. Në një qytet bregdetar bëhen planet dhe penetrimet e ilegalëve për të hedhur në erë një depo ushtarake me municione. Fshatari Jaho Labi që hyn në punë si hamall dhe vajza e Riza Korrës Vera, të cilën i ati kërkon ta mbajë të mbyllur lidhën me njerëzit e lëvizjes komuniste ndërsa toger Gurabardhi që ka punuar pranë Italianëve e ndihmon të gjithë grupin të arrijë qëllimin