Në kabinetin e psikiatrit-Valter Lleshi
Në kabinetin e psikiatrit-Valter Lleshi

Në kabinetin e psikiatrit-Valter Lleshi

Dokumentar, Një dokumentar me skenar dhe regji nga Donika Mustafaj, për psikiatrin tashmë tepër të njohur në Gjenevë të Zvicrës, Valter Lleshi. Prodhim i vitit 2019