NË KURTHIN E DASHURISË
NË KURTHIN E DASHURISË

NË KURTHIN E DASHURISË

Komedi, romancë, 2012. Director: Josh Boone; Starring: Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Lily Collins. Bill Borgens, një shkrimtar i njohur, po e përjeton keq ndarjen nga gruaja e tij e cila e ka lënë për një burrë më të ri. I dëshpëruar dhe me dy fëmijë adoleshentë të zhytur në probleme, ai përpiqet të kuptojë kompleksitetin e dashurisë në mënyrë që ndihmojë veten dhe familjen e tij të trazuar.