Në Luvër me mjeshtrit
Në Luvër me mjeshtrit

Në Luvër me mjeshtrit

Dokumentar i huaj/Art/Kulturë, Muzeu i Luvrit është një nga muzetë më të njohur dhe më të vjetër të artit në botë. Sot, koleksioni i Luvrit është një nga më të pasurit në botë, me vepra arti që përfaqësojnë 11.000 vjet të qytetërimit dhe kulturës njerëzore. Vlen të përmendet se vepra e parë e artit që hyri në koleksionin e tij muzeu ishte piktura e famshme e Mona Lisa nga Leonardo da Vinçi në shekullin e 16-të