NË PRAG TË JETËS
NË PRAG TË JETËS

NË PRAG TË JETËS

Dramë, romancë, 1985. Director: Piro Milkani; Starring: Ilir Sulejmani, Ema Ndoja, Darling Mamaqi, Pranvera Veizi, Pavlina Mani. Dy të rinj, Ardi dhe Rina, e pëlqejnë njëri-tjetrin. Ata janë në hapat e parë të jetës së tyre si të rritur. Filmi trajton probleme sociale, rolin e shoqërisë në edukimin dhe përgatitjen e të rinjve.