NË PRAG TË LIRISË
NË PRAG TË LIRISË

NË PRAG TË LIRISË

Film artistik shqiptar, Shqiperi, Të mbështetur nga nazistët gjermanë tradhëtarët e kombit formojnë qeverinë kuislinge. Qemal Orbanaj një i ri demaskon manovrat e pseudodemokratëve si dhe të Emirës të cilën e ka dashur dikur. Me krijimin e Qeverisë së Përkohëshme tradhëtarët humbasin shpresat dhe arratisen. Ndërkohë fillon lufta për çlirimin e Tiranës