Në Tempull-premierë
Në Tempull-premierë

Në Tempull-premierë

Emision, Shqipëri, 2022. Ekspozita"Dhe yjet rrinë e vështrojnë "me lypsarët që kanë emra shenjtorësh, sjell në këtë episod të emisionit"Në tempull "një intervistë me Gazmend Lekën