NË TOKË VDEKJEPRURËSE
NË TOKË VDEKJEPRURËSE

NË TOKË VDEKJEPRURËSE

Aksion, aventurë, 1994. Director: Steven Seagal; Starring: Steven Seagal, Michael Caine, Joan Chen. Një inspektor mjedisi, i punësuar në një kompani që nxjerr naftë në Alaskë, vihet në dijeni për ndotjen e oqeanit nga derdhjet e kompanisë dhe zbulon korrupsionin dhe abuzimet e shefit të kompanisë. Ai do të bëjë të pamundurën për të marrë në zotërim një disk që vërteton gjithçka.