NETËT E KLIPIT
NETËT E KLIPIT

NETËT E KLIPIT

Rtsh, arkiv. Emision ku këngëtarët shqiptarë konkurojnë me videoklipet e këngëve të realizuara gjatë vitit 2021, të cilat do të vlerësohen nga juria dhe fansat me çmime të ndryshme sipas cilësive që shfaqin.