Netët e Klipit Shqiptar 2021
Netët e Klipit Shqiptar 2021

Netët e Klipit Shqiptar 2021

Arjola Shehu në këtë episod udhëton drejt liqenit të Pogradecit. Ritmit të prezantimit të klipeve i shtohet dhe energjia e të ftuarve me Leonard Bombaj, Evi Reçi, Edlira Baholli, Jonida Aliçkolli. Nje diskutim rreth interpretimeve në këto klipe nga ana e artistëve pjesëmarrës. A janë të përgatitur këngëtarët për skenat e xhirimit apo investojnë më shumë për veshjet dhe pamjen e tyre? !